← Altres notícies

| Vadecor Innovació

El CHV-FHSC signa una aliança estratègica amb Barcelona Health Hub

Aquest mes de març, hem signat una aliança estratègica amb Barcelona Health Hub (BHH) amb l'objectiu no només de compartir informació i la difusió d'esdeveniments, serveis o productes, sinó de dur terme activitats conjuntes per compartir inquietuds i coneixement que donin lloc al desenvolupament de projectes de noves tecnologies.

En el context dels reptes del Pla Estratègic 2023-2026 del CHV-FHSC-SAS, d'esdevenir una organització magnètica que atrau i potencia els professionals que volen assumir reptes, aportar a la societat i desenvolupar-se en l'àmbit professional i personal, continuem ampliant la xarxa d'entitats estratègiques amb les quals establim aliances per fomentar els processos de transferència de tecnologia i innovació.

BHH és una associació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la innovació en el camp de la salut digital. El Hub, format per 500 membres entre startups, hospitals, universitats, empreses i inversors, està ubicat al recinte modernista de Sant Pau i és àmpliament reconegut com un centre de referència internacional en salut digital, que atrau innovació i talent.